Järjestäjä

Ski Jyväskylä ry. 

Ski Jyväskylä (ent. Huhtasuon Hiihto 2000 ry.) on maasto- ja ampumahiihdon erikoisseura. Seura on Keski-Suomen hiihtoseuroista luokiteltujen hiihtäjien määrällä mitattuna selkeästi piirin suurin. Useana vuotena Ski Jyväskylä on ollut valtakunnallisessa seuraluokittelussa 10 parhaan hiihtoseuran joukossa, vuonna 2016-2017 sijoitus oli 5. ja palkittiin lisäksi eniten toimintaansa kehittäneenä hiihtoseurana. Ski Jyväskylä on kuulunut yli 10 vuoden ajan valioluokan seuroihin Suomessa. 

Aktiivinen lasten ja nuorten kasvattajaseuran maine sekä aikuisten kilpa- ja harrastehiihtäjien aktiivisuus on tunnettua koko valtakunnassa. Aktiivijäseniä seuran toiminnassa on noin 250.

Tavoitteena seuralla on lähivuosina nousta Suomen yhdeksi merkittävämmäksi hiihtoseuraksi. Kotipaikkakuntana keskeinen Jyväskylä tarjoaa tähän erinomaiset mahdollisuudet kaikilla sektoreilla. Seura toimii tiiviissä yhteistyössä alueen koulujen, oppilaitosten, ammattikorkeakoulun sekä yliopiston kanssa mahdollistaen sujuvan opintojen ja kilpahiihdon yhdistämisen nuorille, ja näin nuoren urheilijan polun jatkumon. 

Linkki Ski Jyväskylän www-sivuille: https://www.skijyvaskyla.fi/

Kuva naishiihtäjistä: Touho Häkkinen, Kuva lasten lumipäiviltä: Joel Nykter